dimarts, 28 de maig del 2013




CUA DE VEDELLA ESTOFADA

Ingredients per a dues/tres persones.

Una cua de bou o vedella 800-850 grams, trossejada.

Farina - Oli d'oliva - Pebre negre – Sal – Farcellet d’herbes

Per la bresa:
Tres pebrots verds
Dos porros
Tres pastanagues
Quatre alls pelats
Una seva
Dos gots de vi negre
Dos gots d'aigua

Per la picada:
Un grapat d'ametlles i avellanes
Dos alls pelats

Trossejarem la verdura de la bresa i la potxarem directament dins una olla a pressió ràpida.

Salpebrarem la carn i la enfarinarem.
A una paella amb oli d'oliva calent, marcarem una mica la carn fins que tingui un color daurat.
Un cop la carn sigui daurada la afegirem a la olla amb la verdura i el farcellet d’herbes.
A un morter hi posarem els fruits secs, l'all i una mica de sal i ho picarem ben picat.
Tot seguit ho afegim a la olla amb la carn i la verdura i ho remenem tot junt.

Ho deixem coure un parell o tres de minuts.
Seguidament hi afegirem a la olla els dos gots de vi negre, i els dos gots d'aigua.
Taparem la olla i ho deixarem coure 30 minuts.

Aquest plat admet diferents acompanyaments. En aquesta ocasió ha estat amb puré de patata cassolà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada