CUA DE VEDELLA ESTOFADA
Ingredients per a dues/tres persones.
Una cua de bou o vedella 800-850 grams, trossejada.
Farina - Oli d'oliva - Pebre negre – Sal – Farcellet d’herbes
Per la bresa:
Tres pebrots verds
Dos porros
Tres pastanagues
Quatre alls pelats
Una seva
Dos gots de vi negre
Dos gots d'aigua
Per la picada:
Un grapat d'ametlles i avellanes
Dos alls pelats
Trossejarem la verdura de la bresa i la potxarem directament dins una olla a pressió ràpida.
Salpebrarem la carn i la enfarinarem.
A una paella amb oli d'oliva calent, marcarem una mica la carn fins que tingui un color daurat.
Un cop la carn sigui daurada la afegirem a la olla amb la verdura i el farcellet d’herbes.
A un morter hi posarem els fruits secs, l'all i una mica de sal i ho picarem ben picat.
Ingredients per a dues/tres persones.
Una cua de bou o vedella 800-850 grams, trossejada.
Farina - Oli d'oliva - Pebre negre – Sal – Farcellet d’herbes
Per la bresa:
Tres pebrots verds
Dos porros
Tres pastanagues
Quatre alls pelats
Una seva
Dos gots de vi negre
Dos gots d'aigua
Per la picada:
Un grapat d'ametlles i avellanes
Dos alls pelats
Trossejarem la verdura de la bresa i la potxarem directament dins una olla a pressió ràpida.
Salpebrarem la carn i la enfarinarem.
A una paella amb oli d'oliva calent, marcarem una mica la carn fins que tingui un color daurat.
Un cop la carn sigui daurada la afegirem a la olla amb la verdura i el farcellet d’herbes.
A un morter hi posarem els fruits secs, l'all i una mica de sal i ho picarem ben picat.
Tot seguit ho afegim a la olla amb la carn i la
verdura i ho remenem tot junt.
Seguidament hi afegirem a la olla els dos gots de vi negre, i els dos gots d'aigua.
Taparem la olla i ho deixarem coure 30 minuts.
Aquest plat admet diferents acompanyaments. En aquesta ocasió ha estat amb puré de patata cassolà.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada