XAMPINYONS TERESA
Ingredients per a
dos:
1 Safata de
xampinyons laminats
1 Tomàquet madur
1/2 Ceba
1 All
1 Trosset de botifarra de perol o blanca
Oli – Sal - Pebre negre - Conyac
1 Tomàquet madur
1/2 Ceba
1 All
1 Trosset de botifarra de perol o blanca
Oli – Sal - Pebre negre - Conyac
Posem oli a una paella i hi aboquem els xampinyons, els deixarem coure uns
cinc minuts.
Els xampinyons trauran aigua, els escorrem, tornem a posar oli a la paella
i els fregim un parell de minuts.
Reservarem els xampinyons i fregirem la ceba que haurem tallat a trossets
petits fins que estigui potxada, seguidament hi afegirem l'all trinxat, el
tomàquet ratllat, la botifarra tallada a trossets petits i un raig de conyac.
Quan tot s’hagi barrejat bé i la botifarra ja estigui esparracada, hi
afegirem els xampinyons i ho deixarem coure tot junt uns deu minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada