dijous, 2 de maig del 2013


 
 
 
XAMPINYONS TERESA

 

Ingredients per a dos:

1 Safata de xampinyons laminats
1 Tomàquet madur
1/2 Ceba
1 All
1 Trosset de botifarra de perol o blanca
Oli – Sal - Pebre negre - Conyac



Posem oli a una paella i hi aboquem els xampinyons, els deixarem coure uns cinc minuts.

Els xampinyons trauran aigua, els escorrem, tornem a posar oli a la paella i els fregim un parell de minuts. 

Reservarem els xampinyons i fregirem la ceba que haurem tallat a trossets petits fins que estigui potxada, seguidament hi afegirem l'all trinxat, el tomàquet ratllat, la botifarra tallada a trossets petits i un raig de conyac.

Quan tot s’hagi barrejat bé i la botifarra ja estigui esparracada, hi afegirem els xampinyons i ho deixarem coure tot junt uns deu minuts.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada