dilluns, 15 d’abril del 2013



 
 
POLLASTRE AMB SALSA DE LA SEVA BRESA

 

Ingredients per a dos:

6 cuixetes de pollastre (o dos quarts trossejats)

Per la bresa: Un tomàquet grandet, una ceba també gran, un parell de pastanagues no massa grans, un pebrot verd i un all

Per la picada: Un grapat d'avellanes, un grapat d'ametlles, una mica de julivert i un all

Un farcellet d'herbes – Conyac - Vi negre - Un got i mig d'aigua -Oli d'oliva - Sal - Pebre

En una cassola posarem oli i sofregim el pollastre que haurem salat i pebrat.

Quan comenci a estar dauradet hi afegirem un raig de conyac, i deixarem que s'evapori l'alcohol. Un cop evaporat l'alcohol hi afegim mig got de vi negre i el deixem reduir.

Farem la picada. Tot afegint els ingredients a un morter o una picadora. Ha de quedar ben fina.

Retirem el pollastre i el reservem.

Afegim la verdura i la deixarem potxar, uns 15 minuts.

Afegim a la verdura el pollastre i la picada i ho remenem be. Ho deixem coure uns 5-7 minuts mes, tot junt.

Tornem a retirar el pollastre, i triturem la verdura amb un minipimer; un cop triturada hi afegim l'aigua, rectifiquem de sal i pebre, i quan comenci a fer xup-xup hi tornem ha afegir el pollastre.

Ho deixarem coure tot junt uns 10-12 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada