divendres, 5 d’abril del 2013







PESTO D'AVELLANES
 
Ingredients per a dos
 
Un o dos alls (en funció del gust de picant)

Un grapat generós d'avellanes (s'hi pot afegir un grapadet d'ametlles si es vol)

Tres cullerades de mantega

Un ramat de julivert

Sal - Pebre negre - Vinagre - Oli d’oliva - Formatge ratllat


Preparació:
 
Primer s'ha de picar l'all amb el julivert i les avellanes.
 
Un cop ben picat hi afegim la mantega i la piquem-remenem amb la picada anterior fins que
quedi una massa.
 
Li afegim una mica de sal, pebre, una mica de vinagre i un rajolí d'oli d'oliva, i ho mesclem
tot.
 
S'ha de tindre fora de la nevera una hora abans de coure la pasta perquè es mescli millor.
 
La pasta recomanada és la llarga (tallarines, espaguetis, etc.).
 
Un cop emplatat hi tirarem per sobre formatge ratllat al gust.
 
 
 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada