dijous, 4 d’abril del 2013




BACALLÀ AMB PURÉ DE PATATA I  SAL DE LA SEVA PELL

Ingredients per a dos

      Dos talls grans de bacallà amb la seva pell

      Dues patates grosses

      Oli d’oliva - Un all - Julivert - Sal – Llorer - Mantega - Formatge ratllat

 Preparació: 

Posem a bullir les patates en aigua amb sal i una fulla de llorer.

Quan veiem que estan a mitja cocció afegirem els trossos de bacallà
uns 8-10 minuts i els retirarem amb compte que no es trenquin.

Traíem les pells del bacallà, les sequem be amb paper de cuina i les fregim en oli fins que estiguin torradetes però vigilant que no es cremin. Les reservem.

Fem l’oli amb que decorarem el plat triturant l’all i el julivert amb l’oli en el que hem fregit les pells de bacallà i també el reservem.

Agafem les patates i anem fent el puré aixafant-les amb forquilla, afegint una nou de mantega i una mica de formatge ratllat.

Posarem el puré de patata al fons del plat, a sobre el tros de bacallà i tirarem la sal de la seva pell per damunt de tot.

Per últim, amanirem tot el conjunt amb l’oli d’all i julivert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada