dilluns, 8 d’abril del 2013



 
 
 CANELONS ARREBOSSATS



Ingredients per a dos

 Sis canelons (poden ser farcits del que es vulgui: carn, tonyina, espinacs…)

Cervesa – Farina – Oli d’oliva – Sal – Salsa de tomata fregida

 
Es fa una pasta lleugera barrejant la farina amb la cervesa i un pessic de sal.

Aquesta pasta ha de quedar prou líquida per poder submergir-hi els canelons però alhora prou densa perquè s’enganxi be a aquests.

Un cop els passem per la pasta, fregirem els canelons en oli ben calent fins que estiguin daurats. Els traurem de l’oli i els posarem a escórrer sobre paper de cuina.

En un cassó apart, escalfem la salsa de tomata.

Muntarem el plat posant els canelons i per sobre la salsa de tomata.
 

Nota: La quantitat de canelons per cap pot augmentar o disminuir al gust de cada comensal i la salsa de tomata pot ser feta a casa o de pot.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada